A PÜRÉHEZ: | |
paszternák | 4 db |
burgonya | 2 db |
tejszín | 1 dl |
vaj | 5 dkg |
só, bors, őrölt szerecsendió, őrölt köménymag | ízlés szerint |
A PIRÍTOTT SPENÓTHOZ: | |
bébi spenót | 1 zacskó |
fokhagyma | 2 gerezd |
vaj | egy kevés |
Olitalia olívaolaj | 1 evőkanál |
hántolt napraforgómag | ízlés szerint |
só, bors | ízlés szerint |
A PANÍRHOZ: | |
burgonyapüré pehely | 20 g |
rizsliszt vagy kukoricaliszt | 20 g |
hántolt szezámmag | 1 evőkanál |
só, bors, kapor, snidling | ízlés szerint |
apróra vágott petrezselyem | ízlés szerint |
külön: liszt | 2 marék |
tojás | 2 db |
halfilé (lazac, vajhal, fogas) | 8 szelet |
A PÁCLÉHEZ: | |
olívaolaj, hal fűszerkeverék | |
citromkarika, kevés cukor | |
kapor, fokhagyma | |
A TÁLALÁSHOZ: | |
kapor, petrezselyem | |
Olitalia extra szűz olívaolaj | |