Toschi

From Vignola with taste

Fragolí

A Fragolí egy édes likőr, egész darab erdei szamócával és 24%-os alkaholtartalommal.

Ezt az eredeti és intenzív ízű Fragolít sokoldalúságának köszönhetően, lehet inni és enni is. Pl. a Fragolí tud lenni klasszikus szomjoltó ital, melyet étkezés után fogyasztunk hidegen - de nem jéghidegen! Vagy szobahőmérsékleten, kiválóan alkalmas jégkrémek vagy saláták ízesítésére. Proseccoval vagy édes habzó borral keverve pedig tökéletes aperitif. 

Bármilyen formában is kerül az asztalra, garantáltan nagy sikert arat majd ez a számos díjjal büszkélkedő gyümölcslikőr.

  • Kiszerelés: 700ml
Fragolí

Mirtillí

Ez egy édes likőr, 24%-os alkoholtartalommal és egész darab áfonyákkal.

Az áfonya gyógyító hatású tulajdonságai miatt pont olyan jót tesz neked, mint amennyire finom.

Mirtilli aranyérmet nyert el a Nemzetközi Bor és Szeszesital Versenyen 2004-ben Észtországban és a Nemzetközi Spirit Versenyen 2005-ben Németországban.

  • Kiszerelés: 700ml
Mirtillí

Limoncello

A természetesség jegyében készült Limoncello titka: alkoholban áztatott természetes citromhéj, hozzáadott tartósítószer vagy színezék nélkül. 

Hogyan fogyasszuk?

- jól lehűtve, étkezés után

- cocktailhoz vagy long drink-hez keverve

- tonikkal tökéletes szomjoltó aperitif.

2008 óta többször meg lett újítva a termék, hogy az új technológiáknak és trendeknek megfeleljen, többek között 30%-ról 28%-ra csökkent az alkoholtartalma.

  • Kiszerelés: 700ml
Limoncello

Nocino

A Nocino egy Modenában őshonos mogyorólikőr, a Toschi cég egyik történelmi terméke.

A Modenai Kereskedelmi Kamara létrehozta a "Modenai hagyományok és ízek" címkét, azzal a céllal, hogy megkülönböztesse azokat az élelmiszereket, melyek a helyi hagyományok alapján vannak elkészítve. Természetesen a Nocino büszkén viseli ezt a cimkét és ehhez mérten szigorúan betartja az összes termelési szabályt.

  • Kiszerelés: 700ml
Nocino

Nocello

Ez a rendkívül ízletes, ilatos, 24%-os alkoholtartalmú likőr, mogyoróból és dióból készült.

Tálaljuk jégen vagy egyenesen a mélyhűtőből. Vagy dobjuk fel a cappuccinonkat egy löttyintés Nocelloval vagy készítsünk belőle koktélt vagy long drinket.

Mindegyhogy megállja a helyét ez a nemzetközi szinten is számos elismerést kivívó termék.

 

  • Kiszerelés: 500ml
Nocello