Toschi

From Vignola with taste

koktélcseresznye

A fekete Amarena cseresznye egy édes gyümölcs, enyhe kesernyés utóízzel. A szájpadlásunkon egy egyedi, friss ízt lehet érezni fogyasztás után.

  • Toschi konzerv koktélcseresznye 2,75kg
  • Toschi Ciliegie koktélcseresznye üveges 0,63kg
koktélcseresznye

topping

A Toschi toppingokat desszertekhez használjuk és többféle funkciót töltenek be: elsősorban ízfokozók, melyek kihangsúlyozzák az étel ízét és emellett dekorációs elemnek is tökéletesek.

A Toschi Topping-ok olyan krémes öntetek, melyek ha kreatív emberek kezébe kerülnek, akkor csodát művelnek a jégkrémmel, a tortákkal, a joghurttal, a milkshake-kel, a desszertekkel és a friss gyümölcs koktélokkal. Toppingjainkat 3 ízben szerezheti be nálunk:

  • csokoládé
  • eper
  • karamell
topping

balzsamecet

Ez az összetéveszthetetlen ízű modenai balzsamecet minden tradíciót megtartva ötvözi a megfelelésre való igényt és az innovációt. Praktikus kupakja és adagoló nyílása ideálissá teszi, hogy könnyen használjuk ételeink ízesítésére és díszítésére. Ebből a fényes, sűrű és robosztus termékből elég egy kis mennyiség ahhoz, hogy kihangsúlyozza az ételek ízét, és melyet a legelismertebb nemzetközi szakácsok is szeretettel használnak.

  • Toschi Balmí Glaze Balzsamecet
balzsamecet

Balsoy szósz

Balsoy: a legnagyobb fúziós mártás, amit valaha kóstolt!

Próbálja ki ezt az új fűszert, mely kiegyensúlyozott kombinációja az olasz modenai balzsamecetnek és az ázsiai szójaszósznak. Ezt az egyedülálló keveréket a természetes, robosztus és testes ízével joggal nevezhetjük innovatív szósznak. Mivel az aromák és ízek tökéletes kombinációjából született, így minden olyan ételhez társíthatjuk, amelyhez eredetileg vagy balzsamecetet vagy szójaszószt használunk. Ételek díszítő elemeként sem utolsó és redukciók ízletes összetevője is lehet.  Ezt a 100%-ban Olaszországban termelt terméket alkalmazhatjuk pácoknál, sütésnél, sushihoz, húsokhoz, tenger gyümölcsihez, rizshez és zöldségekhez is. 

  • 250ml
Balsoy szósz