| tej | 6 dl |
| kukoricaliszt | 5 evőkanál |
| cukor | 3 evőkanál |
| Anthon Berg Fairtrade 72% fekete táblás csokoládé | 1 csésze reszelve |
| tojás | 1 db |
| vaníliás cukor | 1 evőkanál |
| törökmogyoró | egy marék |
| kristálycukor | 3-4 evőkanál |
| tej | 6 dl |
| kukoricaliszt | 5 evőkanál |
| cukor | 3 evőkanál |
| Anthon Berg Fairtrade 72% fekete táblás csokoládé | 1 csésze reszelve |
| tojás | 1 db |
| vaníliás cukor | 1 evőkanál |
| törökmogyoró | egy marék |
| kristálycukor | 3-4 evőkanál |
Keverjük össze a tejet, a kukoricalisztet, a cukrot, a reszelt Anthon Berg csokoládét, a tojást és a vaníliás cukrot egy serpenyőben, lassú tűzön kevergessük, míg a krém besűrűsödik.
Hagyjuk kissé kihűlni, majd öntsük a krémet kis desszertes poharakba és tegyük a hűtőbe 3 óra hosszára.
Pörköljük meg a mogyorót egy serpenyőben, majd tiszta konyharuhával dörzsöljük le héját.
Olvasszunk meg a kristálycukrot egy serpenyőben, karamellizáljuk. Szúrjunk fogpiszkálót a mogyoróba és mártsuk bele az olvasztott cukorba. Várjuk meg, míg a képen látható módon lefolyik és megszilárdul, majd távolítsuk el a fogpiszkálót.
Tálalás előtt ezekkel díszítsük a csokipudingokat.