Avokádókrém

Hozzávalók
4 személyre
avokádó 2 db
nagyobb fej vöröshagyma 1 db
vaj 5 dkg
Olitalia extra szűz olíva olaj 1 dl
fokhagyma 4 gerezd
méz 1 evőkanál
őrölt fahéj 2 késhegynyi
chilipor 1 késhegynyi
cayannebors 1 késhegynyi
ízlés szerint
bors ízlés szerint
apróra vágott friss petrezselyem 1 csokor
friss koriander ízlés szerint
apróra vágott szárított paradicsom pár darab
koktélparadicsom 8 db
bagette 2 db
Elkészítés
  • 1.

    Az apróra vágott hagymát a fele olajon és a vajon aranybarnára sütjük, a végén rádobjuk az összetört fokhagymát, de csak rövid időre és hagyjuk kihűlni.

  • 2.

    Minden hozzávalót egy nagy tálba teszünk (kivéve a koktélparadicsomot) és óvatosan összeforgatjuk. Üvegedénybe téve és olívaolajjal leöntve egy hétig is eláll a hűtőszekrényben.

  • 3.

    Pirított bagetten tálaljuk, koktélparadicsommal díszítve.

OLITALIA termékek a hirek között
Nézze meg blog bejegyzéseinket