előfőzött vagy konzerv lencse | 20 dkg |
apróra vágott vöröshagyma | 2 fej |
vékonyra szeletelt fokhagyma | 2 gerezd |
apróra vágott lilahagma | 1 fej |
apró kapribogyó | 1 kis üveg |
Öntet | |
citrom reszelt héja | 1 citromé |
citromlé | 1/2 citromé |
méz | 1 evőkanál |
apróra vágott enyhe chili | 1 db |
friss, összetépkedett petrezselyem | 1 csokor |
só | ízlés szerint |
darált rózsabors | ízlés szerint |
cayannebors | ízlés szerint |
babérlevél | 2 db |
darált köménymag | 1 késhegynyi |
mustár | 1 kávéskanál |
Olitalia extra szűz olívaolaj | 1 dl |
Due Vittorie balzsamecet | 1 evőkanál |
Tálaláshoz | |
mustársaláta | 1 csomag |
vegyes koktélparadicsom negyedelve | 1 csomag |
Due Vittorie balzsamecet krém | ízlés szerint |
gyökérkenyér vagy olívás paillasse | 1 db |