| előfőzött vagy konzerv lencse | 20 dkg |
| apróra vágott vöröshagyma | 2 fej |
| vékonyra szeletelt fokhagyma | 2 gerezd |
| apróra vágott lilahagma | 1 fej |
| apró kapribogyó | 1 kis üveg |
| Öntet | |
| citrom reszelt héja | 1 citromé |
| citromlé | 1/2 citromé |
| méz | 1 evőkanál |
| apróra vágott enyhe chili | 1 db |
| friss, összetépkedett petrezselyem | 1 csokor |
| só | ízlés szerint |
| darált rózsabors | ízlés szerint |
| cayannebors | ízlés szerint |
| babérlevél | 2 db |
| darált köménymag | 1 késhegynyi |
| mustár | 1 kávéskanál |
| Olitalia extra szűz olívaolaj | 1 dl |
| Due Vittorie balzsamecet | 1 evőkanál |
| Tálaláshoz | |
| mustársaláta | 1 csomag |
| vegyes koktélparadicsom negyedelve | 1 csomag |
| Due Vittorie balzsamecet krém | ízlés szerint |
| gyökérkenyér vagy olívás paillasse | 1 db |
