Madársalátás bruschetta

balzsamecetes vinaigrette-tel

Hozzávalók
4 személyre
ciabatta 8 kisebb szelet
galambsaláta 1 csomag
póréhagyma 1 szál
paradicsom 4 nagy
friss rozmaring ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
fekete olajbogyó 8 db
A vinaigrette-hez
Olitalia extra szűz olívaolaj 4 evőkanál
Due Vittorie balzsamecet 1 evőkanál
mustár 2 evőkanál
Elkészítés
  • 1.

    Ha tudunk, vegyünk ciabattát, ha nem, akkor jó a sima kenyér is. A paradicsomraguhoz a pórét fokhagymával olajon futtassuk meg, kis kockákra vágva adjuk hozzá a paradicsomot. Ízesítsük friss rozmaringgal és az apróra vágott olajbogyóval.

  • 2.

    Pirítsuk meg a kenyér tetejét, amire a madársalátát és a paradicsomos ragut tesszük.

  • 3.

    A vinaigrette-hez a mustárt az olajjal és a balzsamecettel egyneművé keverjük, majd a szendvicsünk tetejére csorgatjuk ízesítésként.

OLITALIA termékek a hirek között
Nézze meg blog bejegyzéseinket