ízlés szerint reszelt sajt | 20 dkg |
tehéntúró | 25 dkg |
egész tojás | 2 db |
só | 1 kk |
szódabikabóna | 1 késhegynyi |
extra szűz olívaolaj | 1 ek |
zabpehely felaprítva | 3 ek |
zabliszt | 4 ek |
őrölt bors | ízlét szerint |
aprított kapor | 1 kicsi csokor |
ízlés szerint reszelt sajt | 20 dkg |
tehéntúró | 25 dkg |
egész tojás | 2 db |
só | 1 kk |
szódabikabóna | 1 késhegynyi |
extra szűz olívaolaj | 1 ek |
zabpehely felaprítva | 3 ek |
zabliszt | 4 ek |
őrölt bors | ízlét szerint |
aprított kapor | 1 kicsi csokor |
A túrót tálba helyezzük, kicsit megtörjük majd hozzáadjuk az összes alapanyagot
összegyúrjuk a tálban
fél órára betesszük a hűtőbe pihenni
előmelegítjük a sütőt 180°C fokra
tepsibe sütőpapírt helyezünk és 22 db kisebb halmot csinálunk a tésztából, kicsit megnyomkodjuk
a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és tehetünk rá még pici sópehlyet
25 percig sütjük és kész
bármilyen zöldfűszerrel finom, ha leves mellé kínáljuk passzoljon a leves ízéhez
melegen a legfínomabb!