| narancs | 3 db |
| narancs juice | 100 ml |
| borecet | 2 evőkanál |
| Olitalia extra szűz olívaolaj | 4 evőkanál |
| füstölt kacsamell szeletek | 60 dkg |
| hagymalekvár | 40 dkg |
| snidling | ízlés szerint |
| só | ízlés szerint |
| bors | ízlés szerint |
| narancs | 3 db |
| narancs juice | 100 ml |
| borecet | 2 evőkanál |
| Olitalia extra szűz olívaolaj | 4 evőkanál |
| füstölt kacsamell szeletek | 60 dkg |
| hagymalekvár | 40 dkg |
| snidling | ízlés szerint |
| só | ízlés szerint |
| bors | ízlés szerint |
Reszeljünk egy kevés narancshéjat, szigorúan a narancs héjának felső rézéből, majd pucoljunk meg 3 narancsot és a fehér héjától is szabadítsuk meg.
Elegyítsük a narancs juice-t borecettel, extra szűz olívaolajjal, sóval és borssal.
Helyezzük a füstölt kacsamell szeleteket hűtött tányérokra. Adjunk hozzájuk mindegyikhez egy kis hagymalekvárt és locsoljuk meg az elkészített vinaigrette-tel, majd ízlés szerint borsozzuk meg és díszítsük snidlinggel.
A narancsokat előre felvághatjuk és behűthetjük légmentesen záródó tároló dobozban.