Narancsos füstölt kacsamell

Hozzávalók
4 személyre
narancs 3 db
narancs juice 100 ml
borecet 2 evőkanál
Olitalia extra szűz olívaolaj 4 evőkanál
füstölt kacsamell szeletek 60 dkg
hagymalekvár 40 dkg
snidling ízlés szerint
ízlés szerint
bors ízlés szerint
Elkészítés
  • 1.

    Reszeljünk egy kevés narancshéjat, szigorúan a narancs héjának felső rézéből, majd pucoljunk meg 3 narancsot és a fehér héjától is szabadítsuk meg.

  • 2.

    Elegyítsük a narancs juice-t borecettel, extra szűz olívaolajjal, sóval és borssal.

  • 3.

    Helyezzük a füstölt kacsamell szeleteket hűtött tányérokra. Adjunk hozzájuk mindegyikhez egy kis hagymalekvárt és locsoljuk meg az elkészített vinaigrette-tel, majd ízlés szerint borsozzuk meg és díszítsük snidlinggel.

  • 4.

    A narancsokat előre felvághatjuk és behűthetjük légmentesen záródó tároló dobozban.

OLITALIA termékek a hirek között
Nézze meg blog bejegyzéseinket